Disclaimer

Deze website wordt met zorg bijgehouden. NTS-Group besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen is verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken door een bericht te sturen.

Privacy

De NTS-Group hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van onze website, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan www.nts-group.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Technische informatie

Ondersteuning
Deze website functioneert in alle moderne browsers (Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 3.0+, Opera). Andere of oudere browsers worden niet ondersteund, hoewel in de meeste situaties geen problemen zullen ontstaan met de functionaliteit van deze website.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij de NTS-Group of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan de NTS-Group. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming via afdeling Communicatie van de NTS-Group.


Disclaimer