Werken bij de NTS-Group

De NTS-Group is een sterk groeiend internationaal bedrijf dat opto-mechatronische systemen en modules ontwikkelt, maakt en assembleert voor grote internationale machinebouwers (OEM’s). Bij de NTS-Group werken zo’n 1000 trotse medewerkers die zich met gepassioneerd vakmanschap inzetten om topprestaties te leveren. Ons imago als gerenommeerd toeleverancier danken we aan de vakbekwaamheid en de passie van onze gemotiveerde medewerkers.
Op een professionele manier en met plezier samenwerken in een no-nonsense cultuur is ons motto.  Als jij waarde hecht aan deze open, informele cultuur en kansen ziet om jezelf en ons bedrijf verder te ontwikkelen dan is NTS de werkgever die je zoekt.

Als je graag wilt werken bij een professioneel, ambitieus bedrijf in de hightech branche, dan kunnen wij je een mooie loopbaan bieden. We hebben mogelijkheden op verschillende niveaus en in zeer uiteenlopende richtingen.

Klik hier voor een impressie van onze vacatures binnen de groep.

Wij zoeken ook vakmensen voor de productie. Klik hier voor een overzicht.

         

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures?

Vul dan via Job Alert je gegevens in. Je krijgt automatisch bericht als we een vacature voor je hebben die voldoet aan je zoekprofiel. Je kunt dan zelf kiezen of je wilt solliciteren.