Your partner of choice

Onze missie

NTS helpt internationale machinebouwers in de high-tech branche (OEM’s) sneller op ontwikkelingen in hun markt te kunnen reageren. Als ‘partner of choice’ nemen we de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen, maken en assembleren van key modules en houden we optimale grip op maakbaarheid, kosten en logistieke prestaties.

We gebruiken onze technologische knowhow, kennis en vakbekwaamheid om uit te blinken in de ontwikkeling, productie en assemblage van opto-mechatronische systemen, mechanische modules en –componenten voor high mix, low volume, high complexity markten zoals de semiconductor, analytische en digitale printsector.

Onze visie

De high-techindustrie bevindt zich in een wereldwijd speelveld met veel uitdaging. Als eerstelijns systeemleverancier is NTS ervan overtuigd dat grote internationale machinebouwers de productie en zelfs de ontwikkeling van key modules in toenemende mate moeten outsourcen om succesvol te kunnen blijven in hun markt. OEM's zien hun kosten voortdurend stijgen, er is een continue behoefte aan hoogwaardige kwaliteit, de levenscylcus van producten wordt korter en de vraag naar flexibiliteit neemt toe.

NTS stelt klanten in staat om zich optimaal te concentreren op hun kernprocessen - zoals het ontwikkelen van hun core technologie, marketing, sales en service - door excellente key modules te leveren tegen competitieve prijzen binnen de overeengekomen (verkorte) levertijden.

 

Always searching for new challenges

 

Our enterprising spirit and drive, coupled with the international position of our operating companies and our international network of strategic partners and suppliers, enables us to accept any challenge.

 

 

Always searching for new challenges