Als het aankomt op nauwkeurigheid

NTS Motion Systems is in staat om grote en complexe motion systemen te ontwikkelen en te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in nauwkeurige transfer, handling en positionering in hightech machines waarbij metrologie een belangrijke kerncompetentie is.

We spelen de rol van OMM (Original Module Manufacturer) en stemmen in een vroeg stadium de roadmap-plannen af met de OEM’s. Zodoende bouwen we een standvastige, specialistische kennis op en stellen we OEM’s in staat om zich te richten op hun core business waardoor er sneller innovaties mogelijk zijn. 

 

Competenties

Focus op nauwkeurig positioneren
De focus van NTS Motion Systems ligt op het gebied van sub-micrometer nauwkeurige positioneringssystemen (stages en handlers). Deze passen we veelal in een cleanroom- en/of vacuüm omgeving toe. Wij werken voor de Semiconductor-, Solar, PowerLED en Display-industrie, maar ook maken wij ‘jet-machinery’ die in de digital printing industrie wordt gebruikt.

Door deze systemen te gebruiken kunnen we middels nauwkeurige bewegingen, kleine hoeveelheden materiaal, gedoseerd op een ondergrond aanbrengen. Variërend van inkt tot vloeibare metalen en polymeren.

Gebruik van kennis en ervaring
Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van eerdere, vergelijkbare projecten kan deze hergebruikt worden bij andere OEM’s. Hierdoor is zowel kostenreductie als procesversnelling mogelijk. De generieke onderdelen en/of systemen zijn de basis voor NTS Motion Systems.