Ontwikkelaar van mechatronische prototypes

NTS Systems Development Wijchen is als onderdeel van de NTS-Group gespecialiseerd in engineering, bouw, integratie en servicesupport van prototypes en kleine series van complexe mechatronische systemen. Door de fasen 'prototype' en 'nul-series' voor haar rekening te nemen, heeft NTS Systems Develoment Wijchen een unieke positie in de keten van idee tot serieproductie.

We focussen op zowel ontwikkeling als productie van fijnmechanische en kunststof onderdelen, elektrische bekabelingen en besturingskasten. Kwaliteit en snelheid zijn voor onze klanten zeer belangrijk en daar zit onze kracht. Om een volledig one-stop-shop oplossing aan onze klanten te kunnen bieden, detacheren we ook mechanische, software en electrical hardware engineers bij onze opdrachtgevers.

Nauwe samenwerking leidt tot praktische voordelen
NTS Systems Development in Wijchen voert projecten uit in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers. In haar projectaanpak heeft NTS Systence diverse milestones en reviewmomenten ingebouwd, waardoor de opdrachtgever tijdens het volledige traject goed geïnformeerd blijft. Door de eigen fijnmechanische en elektrische modelshop is NTS Systems Development Wijchen in staat om projecten compleet intern te realiseren: het echte one-stop-shop principe. Dit levert veel voordelen op voor de opdrachtgever, zoals praktische maakbaarheid en aanzienlijk verkorte doorlooptijden.

Electrical hardware en software engineering
NTS Systence is onder andere specialist op het gebied van engineering en assemblage van elektrische kasten, modules en bekabelingen. Ook nemen we de besturingsvraagstukken voor hightech apparaten voor onze rekening en beschikken we over veel kennis van sensoren, motion- en veldbussystemen. Onze engineers zijn bekend met het programmeren van PC, PLC en Scada besturingsvraagstukken.

Klik hier voor al onze technische expertise

Competenties

NTS Systence is gespecialiseerd in multidisciplinaire engineering en productie waarbij de vakgebieden mechatronica, fijnmechanica, elektromechanica, elektrische/elektronica en besturingssoftware een rol spelen. Meten, testen, (wafer)handling en precisiepositionering zijn voorbeelden van de speerpunten van dit bedrijf.

Elektrische, fijnmechanische, soldeer- en (vacuüm)lasafeling
NTS Systence beschikt over een eigen elektrische realisatie- en assemblage-afdeling. De elektrische bekabeling en besturingskasten worden samengesteld in een ESD-veilige omgeving.

Ook hebben we een uitgebreid machinepark waar onze vakmensen fijnmechanische (metaal en kunststof) draai- en freesonderdelen produceren. Onze soldeer- en (vacuüm)lasafdeling is uitgerust met een heliumlektester en in onze geconditioneerde kwaliteitsafdeling meten we onderdelen die we kunnen voorzien van een meetcertificaat.

Klik hier voor een overzicht van onze technische afdelingen