Specialist in metaalbewerking

NTS Prometal is als onderdeel van de NTS-Group gespecialiseerd in verspanen, draaien, plaatwerk, framebouw, finishing, assemblage en engineering. Zij produceert mechanische componenten en modules en werkt deze af, alles volgens de originele tekeningen van de klant.
Het in Tsjechië gevestigde bedrijf heeft meer dan 110 werknemers in dienst, die al deze bewerkingen vakbekwaam en tegen lage kosten uitvoeren. Daarbij staat voorop dat alles conform de hoge NTS kwaliteitseisen en normen gebeurt.

Kwaliteit en kostenreductie staan bij NTS Prometal hoog in het vaandel.

Efficiency door goed samenspel
Door betrokkenheid in een vroeg stadium en een goed samenspel tussen NTS Prometal en de andere bedrijven binnen de NTS-Group werken we heel efficiënt. Wij delen een proactieve benadering van nieuwe kennis, nieuwe inzichten en nieuwe vaardigheden. Zowel op het niveau van engineering als op de werkvloer werken Nederlandse en Tsjechische collega’s intensief samen.

Klik hier voor meer informatie over NTS Prometal in Tsjechië

Competenties

Breed en geavanceerd machinepark
NTS Prometal beschikt over een bijzonder breed en geavanceerd machinepark voor alle belangrijke bewerkings- en assemblagetechnieken. We maken bijvoorbeeld gebruik van een 3D-meetmachine voor opdrachten waarbij de toleranties zeer nauw luisteren.

Plaatwerk en finishing
De productiecapaciteit is enkele jaren geleden uitgebreid met liefst 3.000 m2 voor plaatwerk en finishing (poedercoaten en natlakken).