Competenties

Complexiteit en flexibiliteit
NTS Prometal beschikt over een uitgebreid machinepark bestaande uit CNC-machines en CNC-apparatuur voor de verwerking van plaatmetaal, afwerkingslijnen en assemblagestations. We onderscheiden ons omdat we op basis van de vereisten van de klant complexe en flexibele oplossingen kunnen bieden op één locatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in productie in kleine series. De optimale productiebatch bestaat uit tientallen stuks van een onderdeel.

Kwaliteit
Sinds de oprichting werkt NTS Prometal volgens westerse bedrijfsnormen, met een constante nadruk op kwaliteit en verantwoordelijkheid. Ons bedrijf maakt gebruik van een kwaliteitsbeheersysteem dat voldoet aan de ISO 9001:2008-norm. Het onderliggende doel van ons bedrijf is het verbeteren van de kwaliteit van alle processen. De naleving van de vereisten wordt regelmatig gecontroleerd door het befaamde Lloyd's Register EMEA.

Technologie
De machines zijn afgesteld voor maximale flexibiliteit, precisie en productiviteit.

CNC-bewerking

CNC-plaatmetaalbewerking

Poedercoaten en natlakken

Assemblage en modules

Kwaliteit en certificering

Kwaliteitscontrole is een van de onderliggende doelen van ons bedrijf. Sinds 2002 werkt NTS Prometal Machining met een kwaliteitsbeheersysteem dat voldoet aan ISO 9001. De naleving van de vereisten wordt regelmatig gecontroleerd door het befaamde Lloyd's Register EMEA.

Klik hier voor het certificaat

Kwaliteit en certificering