Assemblage van hoogwaardige mechatronische componenten

NTS Mechatronics Shanghai is specialist in de assemblage van hoogwaardige mechatronische samenstellingen, voortgebracht door een lokale supply chain. Met processen en kwaliteit conform de westerse standaarden richt dit bedrijf zich met name op de afzetmarkt in de Asian-Pacific regio, maar kan het ook een kostengunstig alternatief zijn voor productie in Europa op zowel het niveau van onderdelen als moduleniveau.

Concurrerend kostprijsniveau
We werken voor veelal Westerse bedrijven die hun afzetmarkt in het Verre Oosten hebben. Hierdoor ontstaat een ideale balans tussen de gevraagde kwaliteit en een concurrerend kostprijsniveau. De enthousiaste lokale medewerkers zijn opgeleid door collega's van de NTS-Group. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd. Alle processen zijn ingericht conform ISO 9001 en verder uitgebreid met dezelfde standaarden als de Europese NTS-bedrijven. Samen met een lokale supply chain die gespecialiseerd is in het low-volume, high-precision segment, realiseren we het beoogde kostprijsniveau.

Free Trade Zone
NTS Mechatronics Shanghai is gevestigd in Waigaoqiao en biedt hierdoor de voordelen van een Free Trade Zone bij import en export voor productie overzee. Dit bedrijf is dan ook van meerwaarde voor de NTS-Group bij de verdere globalisering van ons klantenportfolio. Bovendien biedt het onze klanten de uitgelezen mogelijkheid om in deze groeimarkt concurrerend te zijn en te blijven.

Competenties

Opdrachtgevers zien ons als een deskundige en kritische sparringpartner om samen betere resultaten te boeken. Wij gaan verder dan het nauwkeurig interpreteren van de aangeleverde specificaties.

Door onze kennis van het productieproces geven we al in een vroeg stadium praktische adviezen en aantrekkelijke alternatieven met als resultaat:

- kortere doorlooptijden

- flexibiliteit

- kostenreductie