Hoogwaardige mechatronische systemen

NTS Mechatronics assembleert mechatronische systemen voor onder andere de medische, semiconductor-, grafische, solar- en nano-industrie. Alle aspecten van een hoogwaardige en innovatieve dienstverlening komen hier samen.

De logistieke kracht van NTS Mechatronics schuilt in de goede samenwerking met leveranciers en de rol die we daarbij spelen. We zijn regisseur van de gehele keten en werken intensief samen met de part suppliers binnen de NTS-Group én diverse andere leveranciers. Gesteund door onze bedrijven in Tsjechië en China zoekt onze inkoopafdeling internationaal naar leveranciers die aansluiten bij de gewenste specificaties en targetkosten.

Opdrachtgevers zien ons als een deskundige en kritische sparringpartner waarmee betere resultaten behaald kunnen worden. Wij gaan verder dan het nauwkeurig interpreteren van de aangeleverde specificaties. Door onze kennis van het productieproces geven we al in een vroeg stadium praktische adviezen en aantrekkelijke alternatieven met als resultaat:

- kortere doorlooptijden
- flexibiliteit
- kostenreductie

Klik hier voor een filmpje

Competenties

Engineering
- Productie engineering
- Value engineering
- Sustaining engineering 

Assemblage capaciteiten
- Complete turnkey systemen
- Complexe mechatronische assemblages
- Cleanroom assemblage
- Kwaliteitsmanagement conform modernste eisen
- ISO 13485 voor medische assemblage 

Supply Chain Management
- Inrichten en onderhouden wereldwijde supply chain
- Inregelen logistieke afspraken per product
- Supplier Quality Assurance organisatie en procedures

Competenties