Complexe draai- en freesproducten

NTS Precision is het verspaningsbedrijf van de NTS-Group. Met NTS Precision willen we ook de competentie 'precisie-verspaning' binnen de groep aanbieden. We zitten in een mooi, geconditioneerd pand aan de Esp 400 in Eindhoven en tellen zo'n 30 medewerkers.

Wij streven naar:

- een zo kort mogelijke doorlooptijd
- de laagst mogelijke integrale kosten en
- de best mogelijke dienstverlening

Meer informatie: www.nts-precision.nl|

Competenties

Nauwkeurig vakwerk
Bij NTS Precision gaat het vaak om nauwkeurig vakwerk. In ons werk luisteren de toleranties heel exact, vandaar dat we beschikken over een meetkamer met een geavanceerde 3D-meetscanner.

Ook beschikken we over een speciaal ingerichte afdeling voor spoedwerk waardoor we in staat zijn om al binnen enkele dagen met een oplossing te komen.

Ervaring met diverse materialen
Het werken met verschillende materialen is ons niet vreemd: of het nu gaat om RVS, aluminium of kunststoffen. Ook weten we met moeilijk verspaanbare materialen om te gaan als wolfraam-achtigen, titanium, bijzondere legeringen zoals inconel en zuurstofvrij koper.

Samenwerking
Door onze samenwerking met andere onderdelen binnen de NTS-Group kunnen we snel schakelen in het ontwikkel- en productieproces. We hebben daardoor niet alleen de kennis van verspanen in huis maar zijn ook specialist op het gebied van plaatbewerking, lasersnijden en finishing.