Sterk in het bewerken van dunne plaat

NTS Hermus is gespecialiseerd in het bewerken van dunne plaat. Voor het vervaardigen van plaatwerkonderdelen en lassamenstellingen beschikken we over een modern machinepark. Onze kracht zit in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en assembleren van mechanische modules. Kortom: NTS Hermus levert hoogwaardig plaatwerk door efficiënt denkwerk!

Eigen engineeringsafdeling
Onze specialisten ontwikkelen nieuwe producten, zoeken designoplossingen voor kostprijs-reductie en optimalisatie en stippelen de weg uit van idee naar product. Al in een vroeg stadium brengen we eventuele technische risico’s en kritische onderdelen in kaart. Dit geeft meer zekerheid en minder kosten voor de opdrachtgever.

NTS Hermus neemt de volledige verantwoordelijkheid bij multidisciplinaire projecten. Door nauwe samenwerking met externe partners houden we ook de kostprijs goed in de gaten. Desnoods kopen we onze onderdelen in lagelonenlanden zoals Tsjechië en China waar de NTS-Group ook vertegenwoordigd is. Maar we besteden ook veel aandacht aan onze logistieke processen. Dit doen we door gebruik te maken van het  ERP-systeem dat duizenden artikelnummers in uiteenlopende logistieke modellen betrouwbaar bestuurt.

Daarnaast kunnen we snel schakelen in het traject van idee naar serierijp product omdat we de juiste kennis bezitten. Naast snelheid zijn flexibiliteit en een no-nonsense aanpak elementen die zorgen voor een goede samenwerking binnen ons bedrijf. NTS Hermus is gecertificeerd met ISO 9001-2008 en heeft tevens gecertificeerde lassers in dienst.

Meer informatie: www.nts-hermus.nl

Competenties

NTS Hermus gaat voor one-stop shopping: ontzorgen van de klant.
Wij hebben de volgende disciplines in huis:

engineering
re-design
inkoop
projectmanagement
lifecyclemanagement
assemblage


De Spectro, gemaakt bij NTS Hermus. Klik hier voor de site

Meer informatie: www.nts-hermus.nl

 

Competenties