Toonaangevend producent van nauwkeurig plaatwerk

NTS Components Suzhou is een van de toonaangevende producenten van nauwkeurig plaatwerk in de provincie Jiangsu en in Sjanghai (China). Ons bedrijf biedt een breed scala aan kwaliteitsdiensten op het gebied van: 

Precisieproducten van plaatstaal

Precisiestructuren

CNC-bewerking

Poedercoaten/natlakken

Value-Added Assembly

   

Wij hebben ervaring en erkenning binnen verschillende onderdelen van de maakindustrie (semicon / automotive / medisch / industriële automatisering) en we weten waaraan klanten behoefte hebben. Hierdoor kunnen  we aan hun wensen voldoen en onze concurrentiepositie behouden.

NTS Components Suzhou is onderdeel van NTS Group Asia. Vanuit dit regionale hoofdkantoor ondersteunt de Nederlandse NTS-Group zijn Aziatische activiteiten met Sales en financial controlling.

Competenties

In onze engineeringfaciliteiten houden we ons onder andere bezig met CNC-plaatwerk voor protobouw en productie, lasersnijden, CNC-ponsen, CNC-bewerken en alle MIG-/TIG-lasprocessen (legering, zacht staal en RVS).

Dankzij onze in-house installatie voor poedercoaten/natlakken, waarin zowel doorloopovens als batchovens worden gebruikt, kunnen we onze klanten een uitgebreid scala aan diensten bieden, waarbij leveringsschema's en kwaliteit door ons worden aangestuurd en niet door andere leveranciers of contractanten. Omdat we al lange tijd volgens de kwalititeitsnormen van internationale klanten werken, hebben we de expertise kunnen opbouwen die nodig is om aan hun wensen op het gebied van afwerking te kunnen voldoen.

NTS Components Suzhou heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en kan ook plaatprocessen volgens hoge kwaliteitseisen uitvoeren.

Competenties