Aziatische specialist op het gebied van hoogwaardige frames en plaatwerk

NTS Components Singapore is gespecialiseerd in de productie en het bewerken van hoogwaardige frames en plaatwerk voor internationale machinebouwers in de high-techindustrie. Wij ontwikkelen en produceren prototypes en middelgrote series, mechanische systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van het produceren en coaten van hoogwaardige frames en covers. De expertise loopt uiteen van eenvoudige tot complexe onderdelen en modules. Er is veel kennis aanwezig op het gebied van eindbewerking van grote frames en we hebben diepgaande kennis van en ervaring met het gezamenlijk ontwerpen en assembleren van mechanische modules. Dankzij onze bedrijfslocaties in Azië kunnen we klanten ter plaatse hetzelfde uitgebreide dienstenpakket bieden als in Europa.

NTS Components Singapore is onderdeel van NTS Group Asia. Vanuit dit regionale hoofdkantoor ondersteunt de Nederlandse NTS-Group zijn Aziatische activiteiten met Sales en financial controlling.

Competenties

NTS Components Singapore biedt niet alleen oplossingen voor elke mogelijke behoefte op het gebied van plaatwerk, maar dient ook als systeemleverancier voor de assemblage van complete mechanische modules. We hebben een hoogopgeleid en zeer ervaren team bestaand uit specialisten op het gebied van:

  • Engineering (productie en value engineering)
  • Lasersnijden/-ponsen
  • Buigen/vormen
  • Lassen (handmatig/gerobotiseerd)
  • Bewerking
  • Poedercoaten/lakken
  • Elektromechanische assemblage

Dit team vormt samen met ons uitgebreide, moderne en geavanceerde machinepark de perfecte combinatie om de vele uitdagingen waarmee onze klanten te maken krijgen, het hoofd te bieden.

Competenties