Specialist in het afwerken van metalen en kunststof producten

NTS Finish is een toonaangevende specialist op het gebied van voorbehandelen, lakken en bedrukken van metalen en kunststof producten. De combinatie van enerzijds een brede en diepgaande kennis over materialen en technieken en anderzijds een uiterst modern machinepark, maakt NTS Finish tot een veelzijdig partner voor diverse hoogwaardige industrieën.

We gebruiken wereldwijd erkende standaarden bij onze oplossingen voor het afwerken van componenten en modules voor de machinebouw en kunnen zowel kleine als middelgrote series behandelen.

Eigen kwaliteitslaboratorium
NTS Finish beschikt over een eigen kwaliteitslaboratorium waar we producten met een laksysteem of een metallische deklaag onderzoeken en testen. De expertise op het gebied van materialen en oppervlaktetechnieken stelt ons in staat om gekwalificeerd advies uit te brengen over behandelingsmethoden en laksystemen.

Bekijk de bedrijfsfilm

Meer informatie: www.nts-finish.nl 

Competenties

NTS Finsh beschikt over een reeks dompelbaden voor ontvetten, beitsen, zinkfosfateren en passiveren. Daarnaast hebben we een ijzersproeifosfateerinstallatie voor ontvetten, ijzerfosfateren van ferro metalen en reinigen van niet-ferro metalen en kunststof producten.

Ook kunnen we specialistische behandelingen uitvoeren, zoals anodiseren, chromateren, elektroforeselakken, vernikkelen en verzinken.

NTS Finish is van alle markten thuis als het om lakken gaat. We passen alle gangbare laktypen toe voor zowel gladlak als effectlak. De meest gebruikte lakken zijn:

Poederlakken
Componentlakken
Luchtdrogende lakken
Moffellakken
Watergedragen lakken
Speciale lakken zoals conductive coatings

Ander afwerkingsvormen die we beheersen zijn zeefdruk, tampondruk en bestickeren.

Veel metallische deklagen vereisen specifieke kennis bij het maken van de juiste materiaalkeuze. Onze vakbekwame mensen zijn goed op de hoogte van de wijze van voorbehandelen en het te appliceren laksysteem.

 

Downloads:

NTS_Finish.pdf