Specialist in plaatwerk en frames

NTS CombiMetaal is part supplier voor specifieke plaatwerksamenstellingen, maar ook bedenker en uitvoerder van hoogwaardige plaatwerkoplossingen. Persoonlijk vakmanschap, leveringsbetrouwbaarheid, een oplossingsgerichte aanpak en een informele bedrijfscultuur zijn elementen die hier hoog in het vaandel staan.

Samenwerking
NTS CombiMetaal werkt nauw samen met de andere bedrijven uit de NTS-Group zodat keten- en supply chain optimalisatie mogelijk is. Hierdoor hebben we optimale grip op technologie, kosten en logistieke prestaties, en bieden we op deze fronten toegevoegde waarde voor OEM’s.

Meer informatie: www.nts-combimetaal.nl

Competenties

NTS CombiMetaal is gespecialiseerd in het maken van metalen frames, plaatwerksamenstellingen en constructies. Dit gebeurt voor prototypes, maar ook voor kleine series en eenmalige projecten: van eenvoudig tot zeer complex.

Ook hebben we de juiste mensen en middelen in huis voor engineeringsprojecten en het uitwerken van tekeningen met 3D-CAD.

Aparte RVS-afdeling
Om contaminatie met andere metalen te voorkomen, hebben we voor RVS een aparte afdeling ingericht. Hier ligt niet alleen de opslag van RVS-materiaal, maar staan ook de state-of-the-art machines die speciaal gereserveerd zijn voor de bewerking van RVS.

Snelheid
Vaak volstaat een schets of een goed gesprek om tot een concrete uitwerking te komen. Daarnaast doen we een aantal extra bewerkingen in eigen huis, zoals polijsten, schoon verpakken en finishen. Onze grootste kracht is dan ook de snelheid van levering.