Ontwikkeling en engineering van hoogwaardige systemen

NTS Systems Development is een strategische partner voor machinebouwers in de hightech-sector. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten bij de multidisciplinaire ontwikkeling en engineering van complexe en hoogwaardige hightech equipment.

Competenties

De kennis van NTS Systems Development richt zich op de disciplines Mechanical Design, Electrical Hardware, Software, Electronics Design en Vision. Hiermee bieden wij ondersteuning aan specifieke engineering activiteiten bij onze klanten. Daarnaast kunnen wij op elk moment in het ontwikkelproces de totale verantwoordelijkheid voor productie en optimalisatie van de klant overnemen en dit overdragen aan de andere bedrijven binnen de NTS-Group.

Een medewerker:
"Wij zijn met ons Systems Development werk belangrijk voor het voortbestaan van de OEM's in onze regio en internationaal. Sommige klanten hebben de knowhow al in huis maar andere kopen dat bij ons in. Wij kunnen het werk sneller en goedkoper dan andere leveranciers maken en leveren en bovendien ook praktisch echt afmaken.|
We leveren daarnaast kleine series. Het werk is interessant omdat we kennis over bijvoorbeeld mechatronica ook daadwerkelijk omzetten naar kunde. We maken niet alleen dingen, maar organiseren ook onze eigen toeleveranciers -in en buiten de groep- en hebben zo als het ware een regierol in de keten."