WO/HBO vacatures

Top technologie wordt gemaakt door toptalent. Als jij denkt hieraan een bijdrage te kunnen leveren en je thuis voelt in een ambitieuze omgeving, zie dan hieronder welke vacatures momenteel open staan.

Als je  tussen deze vacatures niet de gepaste uitdaging vindt, breng ons dan op de hoogte van je capaciteiten en belangstelling. Klik hier

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures, klik dan hier om je profiel achter te laten.

NTS Systems Development

Senior Project Manager

De senior project manager is verantwoordelijk voor meer multidisciplinaire, complexe en grote mechatronische projecten vanaf acquisitie tot en met oplevering. Je formeert daarbij het projectteam en stelt een projectplan op in overleg met je teamleden.

Accountmanager

Als Accountmanager draag je zorg voor de verkoop van projecten, oplossingen en diensten aan bestaande en nieuwe klanten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen en targets, het verder optimaliseren van de klantentevredenheid en het zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille.

Strategisch Accountmanager

De Strategic Accountmanager is verantwoordelijk voor het zorgdragen voor de verkoop van projecten, het meedenken met strategische klanten op het gebied van roadmapping en strategische business issues. Het doel hiervan is verkoopdoelstellingen realiseren, de klanten tevreden houden en te zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille

NTS CombiMetaal

HR Officer

Als HR Officer voer je zelfstandig de coördinerende en administratieve werkzaamheden uit op HR-deelterreinen waaronder in- en uitdiensttreding, introductie, opleiding, de beoordelings- en functioneringscyclus, tijdregistratie en verzuimbeleid.

NTS Hermus

Quality Assurance Engineer

Als Quality Assurance Engineer borg je de bedrijfsprocessen en leg je deze vast, zodat deze garant staan voor correcte leveringen, zowel logistiek als in de juiste kwaliteit ten behoeve van de klant.

NTS Mechatronics

Product Data Management Engineer

In de functie van PDM Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de proces systemen, zoals Navision, in zowel schriftelijke documentatie als de systeem registratie.

Supplier Quality Assurance Engineer

In de rol van Supplier Quality Assurance Engineer ben je verantwoordelijk voor het actief participeren in, beoordelen en/of uitvoeren van diepgaande probleemanalyses (8D).

Project Buyer

In de functie van Project Buyer focus je op diverse projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de gehele inkoopvoorbereiding en het inkopen van projectgebonden, technische materialen binnen het projectplan.

Production Engineers

Als Production Engineer bouw je alle kennis op van het product zodat de functionaliteit, de maakbaarheid en de toepassingen van het product inzichtelijk zijn. Daartoe ben je in de ontwikkelingsfase van het product nauw betrokken bij het project. Je houdt je bezig met trouble-shooting tijdens de opstart van de productie en ondersteuning van de productie op locatie.

Cost Engineer

In de functie van Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijs calculaties van mechanische onderdelen (zowel draai- en freesdelen als plaatwerk) om zo te komen tot een optimale prijsbepaling.

NPI-Engineer

Als NPI-Engineer bouw je alle kennis op van het product en de maakprocessen zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico's en toepassingen van het product en de processen inzichtelijk zijn.

Senior Project Manager NPI

Als Senior Projectmanager Assembly, op de afdeling New Product Introduction (NPI), geef je leiding aan meerdere complexe mechatronische projecten van acquisitie tot en met oplevering.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op deze website wordt niet op prijs gesteld.

'Ik volg de weg van mijn hart'


Eric ten Haaf ging begin 2012 als lead engineer aan de slag voor NTS Systems Development. Hij wil de toekomst zelf vormgeven. ‘Mijn technologische kennis en ervaring staat daarbij centraal. Maar ik wil ook bijdragen aan het vormgeven van een organisatie die bij de besten hoort. Dan ligt de keuze voor een jonge, dynamische club ontwikkelaars als deze voor de hand.’

Als lead  engineer is Ten Haaf eindverantwoordelijk voor het mechatronische ontwerp van verschillende producten.‘Ik zie de enorme potentie van dit bedrijf, maar ook de weg die we moeten afleggen om onze positie als co-developer te optimaliseren: nog meer kennis binnenhalen, strakker samenwerken binnen de groep, losse disciplines integreren tot een multidisciplinaire organisatie en eenheid in processen brengen. We willen deze organisatie op het hoogste niveau tillen. Ik wil daaraan bijdragen vanuit de vrijheid in werken die je hier hebt. Je kunt je hier verdiepen en verbreden en daarin je eigen weg kiezen. In mijn geval is dat de weg naar Systeemarchitect, zodat ik dadelijk weer, net zoals op de LTS, de eindverantwoordelijkheid heb over het hele product dat hier de werkplaats verlaat.’