Ben je op zoek naar een stage of afstudeerproject?

Onze stage- en afstudeerprojecten geven je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Daarom bieden wij doorlopend studenten stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan. Je kunt een actieve rol spelen in één van de vele projecten of meedraaien in de praktijk. We hebben hierin mogelijkheden op diverse werkgebieden.

Hoe kom je in aanmerking voor een stage- of afstudeeropdracht bij de NTS-Group? Door direct te reageren op een stage- of afstudeerplaats bij één van onze bedrijven.

Klik op stagemogelijkheden om het sollicitatieformulier in te kunnen vullen. Staat jouw stage of afstudeerproject hier niet tussen? Solliciteer dan via een open sollicitatie. Hiervoor vul je online het open sollicitatieformulier in en selecteer je het veld ‘Internship & Graduate Projects.

Stuur naast je CV ook een uitgebreide motivatie mee, waarin duidelijk staat in welke periode je stage wilt lopen of een opdracht zoekt en waar je voorkeur naar uit gaat.

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures?

Vul dan je gegevens in op de Job Alert pagina. Als er een vacature vrijkomt die past bij je profiel krijg je automatisch bericht. Het invullen van de Job Alert is geheel vrijblijvend.

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures?