Word jij onze nieuwe collega?

Dit is je kans om bij een paar topbedrijven tegelijk te werken. Want de NTS-Group zoekt diverse nieuwe collega’s. Klik voor meer informatie op de vacatures hieronder.

NTS Systems Development

Senior Project Manager

De senior project manager is verantwoordelijk voor meer multidisciplinaire, complexe en grote mechatronische projecten vanaf acquisitie tot en met oplevering. Je formeert daarbij het projectteam en stelt een projectplan op in overleg met je teamleden.

Accountmanager

Als Accountmanager draag je zorg voor de verkoop van projecten, oplossingen en diensten aan bestaande en nieuwe klanten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen en targets, het verder optimaliseren van de klantentevredenheid en het zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille.

Strategisch Accountmanager

De Strategic Accountmanager is verantwoordelijk voor het zorgdragen voor de verkoop van projecten, het meedenken met strategische klanten op het gebied van roadmapping en strategische business issues. Het doel hiervan is verkoopdoelstellingen realiseren, de klanten tevreden houden en te zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille

NTS Finish

Poederspuiter

Als Poederspuiter kan je zelfstandig de aangeleverde werkplaatsmappen interpreteren. De werkplaatsmappen bevatten producttekeningen en gegevens ten aanzien van de vereiste voorbewerkingen, te gebruiken coatings, toe te passen coattechniek, kwaliteitseisen, etc.

NTS Precision

Programmeur Frezer

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren Programmeur Frezer met een afgeronde MTS opleiding. Het liefst zoeken we naar een ervaren Programmeur Frezer, die direct inzetbaar is op onze machine.

Programmeur Multitasker

In de functie van Programmeur Multitasker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, afstellen en bedienen van een CNC draaimachine en/of een multi-tasking machine (draai-freescombinatie), waarbij je werkt binnen zeer hoge nauwkeurigheden (0,01 mm ? 5 µm.

NTS Mechatronics

Cleanroom Monteur / tester

Als Cleanroom Monteur / Tester ben je verantwoordelijk voor het assembleren van complexe systemen / modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen

Product Data Management Engineer

In de functie van PDM Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de proces systemen, zoals Navision, in zowel schriftelijke documentatie als de systeem registratie.

Medewerk(st)er Material Management m/v

Als Medewerk(st)er Material Management ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, beoordelen, bevestigen en onderhouden van orders van diverse klanten

Supplier Quality Assurance Engineer

In de rol van Supplier Quality Assurance Engineer ben je verantwoordelijk voor het actief participeren in, beoordelen en/of uitvoeren van diepgaande probleemanalyses (8D).

Data Entry Medewerk(st)er Offerte Team m/v

Als Data Entry Medewerk(st)er Offerte Team ondersteun je voornamelijk het NPI offerte team in werkzaamheden, zoals het beheren van de RFQ intake mailbox, het RFQ proces in gang zetten en het maken van Excel analyses volgens een vast format

Cost Engineer

In de functie van Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijs calculaties van mechanische onderdelen (zowel draai- en freesdelen als plaatwerk) om zo te komen tot een optimale prijsbepaling.

Production Engineer

Als Production Engineer bouw je alle kennis op van het product zodat de functionaliteit, de maakbaarheid en de toepassingen van het product inzichtelijk zijn. Daartoe ben je in de ontwikkelingsfase van het product nauw betrokken bij het project.

Protomonteur

Als Protomonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van complexe modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen.

NPI-Engineer

Als NPI-Engineer bouw je alle kennis op van het product en de maakprocessen zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico's en toepassingen van het product en de processen inzichtelijk zijn.

Senior Project Manager NPI

Als Senior Projectmanager Assembly, op de afdeling New Product Introduction (NPI), geef je leiding aan meerdere complexe mechatronische projecten van acquisitie tot en met oplevering.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op deze website wordt niet op prijs gesteld.


'Projecten zjin zeer uiteenlopend, dat maakt het werk uitdagend'
 
'Het geeft een goed gevoel om samen iets op te lossen"

 
'onze machine gaat ALTIJD over nieuwe technologieën"