Word jij onze nieuwe collega?

Dit is je kans om bij een paar topbedrijven tegelijk te werken. Want de NTS-Group zoekt diverse nieuwe collega’s. Klik voor meer informatie op de vacatures hieronder.

NTS-Group

Stagiair(e) Bedrijfseconomie (en Belastigen)

Je wordt verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van interne audits en diverse ad hoc werkzaamheden, waarbij je moet denken aan onder andere Navision projecten en factuurscanning.

Administratief / Secretarieel Medewerk(st)er HR parttime 20 uur pw

Als Administratief / Secretarieel Medewerker HR heb je een ondersteunende functie voor de afdelingen
System Development en Mechatronics op het gebied van HR.

NTS Systems Development

Senior Project Manager

De senior project manager is verantwoordelijk voor meer multidisciplinaire, complexe en grote mechatronische projecten vanaf acquisitie tot en met oplevering. Je formeert daarbij het projectteam en stelt een projectplan op in overleg met je teamleden.

Accountmanager

Als Accountmanager draag je zorg voor de verkoop van projecten, oplossingen en diensten aan bestaande en nieuwe klanten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen en targets, het verder optimaliseren van de klantentevredenheid en het zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille.

Strategisch Accountmanager

De Strategic Accountmanager is verantwoordelijk voor het zorgdragen voor de verkoop van projecten, het meedenken met strategische klanten op het gebied van roadmapping en strategische business issues. Het doel hiervan is verkoopdoelstellingen realiseren, de klanten tevreden houden en te zorgen voor een goed gevulde orderportefeuille

NTS CombiMetaal

HR Officer

Als HR Officer voer je zelfstandig de coördinerende en administratieve werkzaamheden uit op HR-deelterreinen waaronder in- en uitdiensttreding, introductie, opleiding, de beoordelings- en functioneringscyclus, tijdregistratie en verzuimbeleid.

NTS Finish

Poederspuiter

Als Poederspuiter kan je zelfstandig de aangeleverde werkplaatsmappen interpreteren. De werkplaatsmappen bevatten producttekeningen en gegevens ten aanzien van de vereiste voorbewerkingen, te gebruiken coatings, toe te passen coattechniek, kwaliteitseisen, etc.

NTS Hermus

Quality Assurance Engineer

Als Quality Assurance Engineer borg je de bedrijfsprocessen en leg je deze vast, zodat deze garant staan voor correcte leveringen, zowel logistiek als in de juiste kwaliteit ten behoeve van de klant.

NTS Precision

Programmeur Frezer

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren Programmeur Frezer met een afgeronde MTS opleiding. Het liefst zoeken we naar een ervaren Programmeur Frezer, die direct inzetbaar is op onze machine.

Programmeur Multitasker

In de functie van Programmeur Multitasker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, afstellen en bedienen van een CNC draaimachine en/of een multi-tasking machine (draai-freescombinatie), waarbij je werkt binnen zeer hoge nauwkeurigheden (0,01 mm ? 5 µm.

NTS Mechatronics

Product Data Management Engineer

In de functie van PDM Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de proces systemen, zoals Navision, in zowel schriftelijke documentatie als de systeem registratie.

Supplier Quality Assurance Engineer

In de rol van Supplier Quality Assurance Engineer ben je verantwoordelijk voor het actief participeren in, beoordelen en/of uitvoeren van diepgaande probleemanalyses (8D).

Project Buyer

In de functie van Project Buyer focus je op diverse projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de gehele inkoopvoorbereiding en het inkopen van projectgebonden, technische materialen binnen het projectplan.

Material Planner m/v

Als Material Planner ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, beoordelen, bevestigen en onderhouden van orders van diverse klanten.Tevens plan, bevestig en controleer je verkooporders/productieorders op basis van materiaalbeschikbaarheid, capaciteit en/of op basis van gewijzigde vraag of prioriteitsstelling van de klant. Je hebt een belangrijke feedback-functie tussen klant, Customer Service en de interne organisatie inzake vraag klant en aanbod. Hierbij moet je denken in aantallen, levertijd en problemen detecteren.

System Tester

Als System Tester ben je tevens verantwoordelijk voor het testen volgens protocol van complexe, hightech mechatronische systemen en modules.

Production Engineers

Als Production Engineer bouw je alle kennis op van het product zodat de functionaliteit, de maakbaarheid en de toepassingen van het product inzichtelijk zijn. Daartoe ben je in de ontwikkelingsfase van het product nauw betrokken bij het project. Je houdt je bezig met trouble-shooting tijdens de opstart van de productie en ondersteuning van de productie op locatie.

Operational Buyer m/v

In de functie van Operational Buyer ben je binnen de afdeling inkoop het aanspreekpunt op inkoopgebied en verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Daarbij moet je denken aan het bestellen, chasseren en administreren.

Manufacturing Engineer

Als Manufacturing Engineer bouw je brede kennis op van de producten en maakprocessen in het portfolio zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico?s en toepassingen van het product en de processen inzichtelijk zijn.

Cost Engineer

In de functie van Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijs calculaties van mechanische onderdelen (zowel draai- en freesdelen als plaatwerk) om zo te komen tot een optimale prijsbepaling.

Protomonteur

Als Protomonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van complexe modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen.

NPI-Engineer

Als NPI-Engineer bouw je alle kennis op van het product en de maakprocessen zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico's en toepassingen van het product en de processen inzichtelijk zijn.

Senior Project Manager NPI

Als Senior Projectmanager Assembly, op de afdeling New Product Introduction (NPI), geef je leiding aan meerdere complexe mechatronische projecten van acquisitie tot en met oplevering.

Cleanroom Monteur

Als Cleanroom Monteur houd je je bezig met het samenstellen van mechanische machines of modules aan de hand van tekeningen en werkinstructies, voornamelijk in de cleanroom en soms daarbuiten.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op deze website wordt niet op prijs gesteld.


'Projecten zjin zeer uiteenlopend, dat maakt het werk uitdagend'
 
'Het geeft een goed gevoel om samen iets op te lossen"

 
'onze machine gaat ALTIJD over nieuwe technologieën"